Forside Link index KatNet info
Lokalnet i det østjyske.
Om KatNet - du er her lige nu Kontakt os Dækning Reklame

Du er her:  [ katnet info ] > [ om katnet ]

Dagens aktuelle vejrudsigt fra DMI

Det Danske Kongehus

KatNet - hvad er det

Fuzion.dk - internetleverandør til KatNet

 Katnet er din guide på det lokale internet

Katnet har som formål at hjælpe dig rundt til bl.a alle de web-sites, som er hjemmehørende i det østjyske område mellem Horsens, Odder, Skanderborg, Århus og over til Gudenåen. Vi har udvalgt 60 byer, som findes i dette område, og p.t. er hele 55 byer repræsenteret med lokale web-sites og lokale bynet.

Et andet og vigtigt mål med Katnet er at være med til at styrke de små lokale bysamfund, som har masser af aktiviteter - både på og udenfor internettet.

Derfor hører vi meget gerne fra dig med kommentarer, hvad der kan have interesse for dig som bruger af et lokalt internet. [ skriv til katnet ]

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at få et hurtigt overblik over internettet i dit lokalområde.

 Hvem står bag KatNet

 

KatNet-ideen opstod i foråret 2000 i frustration over ikke at kunne finde en samlet oversigt over de lokale web-sites i området. Efter mange timers søgen er det blevet til adskillige links til web-sites, som alle er hjemmehørende i byerne omkring os. Det ville derfor også være naturligt at dele disse mange links med andre, hvorfor KatNet er blevet en realitet.

KatNet drives af [ KatGrafik ] og redigeres af web-redaktør Anders Boll, Kattrup, der har en fortid som typograf og litograf, reklame og portrætfotograf, digital bogtrykker og grafiker. Tilflytter til en landsby med et stort lokalt engagement, sidder i vandværksbestyrelse, medlem af lokal vinylklub, og i det hele taget blot nysgerrig om, hvad der foregår af spændende ting i lokalområdet.

Anders Boll, webredaktør

Dit lokale internet

Direkte link til KatNet's omfattende lokale linkside

Nyheder, links og fakta fra KatNet.

Et lokalnet i det østjyske område.

Læs mere [ her ].

 

Copyright: katnet.dk 2000 - 2007
Ansvarshavende webredaktør:
Anders Boll, Kattrup