KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Åes Smede- og Maskinforretning skifter styre


Jens Ole Hansen, gennem 40 år synonym for Smeden i Åes, har valgt at stå af ræset. Beslutningen blev taget for 2 år siden, og siden har Åes Smede- og Maskinforretning været til salg. Men køberne stod ikke i kø, så Jens Ole måtte bare passe sit daglige arbejde og vente. Pludselig dukkede en gammel lærling op. Søren Roslyng Nielsen var kommet i lære ved Jens Ole i 1986, og efter han blev udlært havde han været ansat forskellige steder i landet.
Det blev til en aftale. Søren køber Jens Oles' forretning, dog ikke bygningerne, som han indtil videre lejer. Søren kender virksomheden, han kender de fleste af kunderne, og så har han Jens Ole i nærheden, hvis han får brug for hjælp eller et godt råd. Søren håber, at Åes Smede- og Maskinforretning vil udvikle sig lidt i fremtiden, således at han kan beskæftige en mand mere. Han ved nemlig godt, at han skal til at sætte sig ind i diverse administrative rutiner, såsom fakturering, bogholderi og moms m.m., der også vil tage hans tid.
Overtagelsen af forretningen i Åes blev markeret i lørdags med en fantastisk velbesøgt reception, hvor kunder gennem mange år sagde tak til Jens Ole for samarbejdet, og hvor den nye indehaver blev budt velkommen.

[bogo-16022004-117] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet