KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Store drenge leger i store sandkasser med rigtige biler


Den store grusgrav, Vestbirk Stenleje, er denne weekend legeplads for Toyota 4wd Club, som fejrer sin 20 års fødselsdag med terrænkørsel for klubbens medlemmer.

I den store grusgrav er der sandelig muligheder for at boltre sig, og der blev da også gået til den. Inden starten kl. 11 lørdag havde hvert hold lavet en sektion, som de andre hold også skulle igennem. Og det må siges, 4wd-drengene er bestemt ikke tøsedrenge, næh, de kaster sig ufortrødent ud i udfordringerne, også selvom det betyder, at de bliver svinet til i mudder fra top til tå.

Det store mudderhul som kørerne skal igennem med hjælp fra hinanden, bliver snart et tilløbstykke, publikum har taget plads på de få tørre steder som endnu er tilbage. Det lykkede for et enkelt hold at sætte en bil så uhjælpeligt fast i mudderet, at grusgravens ene gummiged måtte hidkaldes. Bilen blev trukket fri, men gummigeden kørte selv fast i det bundløse underlag. Endnu en gummiged blev tilkaldt, og alle kom fri.

Vejret viste sig fra sin bedste side, det var tørvejr det meste af dagen, og arrangemenet blev da også besøgt af en del publikum, hvoraf mange selv kom kørende i en 4wd bil. Der køres også søndag fra 9.30. Husk gummistøvler.

[]


Fra arkivet:

[ 4-hjulstrækker weekend i Hylke ]

[ab-21082004-122] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet