KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Just Friends øver i Kattrup 


De spiller evergreens og stilfærdig jazz. Og de gør det på en behagelig og iørefaldende måde, der formentlig ikke tiltaler nutidens unge. Guitar og bas er godt nok tilsluttet forstærkere og højttalere, men det er ikke for at opnå højere styrke. Nej, det er for at få bedste vellyd. Og det er de gode til, og de 5 mandlige orkestermedlemmer forstår kunsten, at spille op til den kvindelige sangerinde, så hun ikke drukner i toner og forstærkerforvrængning.
Amatørorkestret Just Friends har spillet sammen i en del år, og de kender hinanden. Et af medlemmerne er Nils Weiyemeyer, Kattrup, der spiller vibrafon. Vibrafonen er det største af orkestrets instrumenter, og derfor vanskeligst at flytte rundt med. Derfor øves der i Weitemeyers stue, og derfor kan man være heldig at høre smægtende musik á la Svend Asmussen på en ganske almindelig tirsdag aften, hvis man kommer forbi.
Få gange om året optræder man for andre, og normalt er publikum begejstret. Det har de også været, når man på Hovedgård bibliotek har deltaget i arrangementet "Vin og Jazz", hvor der er smagsprøver på diverse vin, krydret med tonerne fra Just Friends. Også arrangøren, Hovedgård bibliotek, har været tilfreds, for orkestret er atter engageret til at medvirke ved dette års vin og jazz arrangement, der finder sted onsdag den 27. oktober.
Orkestret består af Tine Biering, vokal, Niels Weitemeyer, vibrafon, Egon Stidsen, klarinet, Bent Tange, guitar, Fin Pedersen, bas, og Jes Jørgensen på trommer. Jes Jørgensen var ikke til stede, da fotografen var på besøg.

[bogo-16102004-123] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet