KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Så kom julen til Kattrup


Der var rigtig julestemning i Kattrup Forsamlingshus søndag eftermiddag. Ialt var der 100 børn og voksne vel fordelt med næsten halvdelen børn. Men resten af de fremmødte, forældre og bedsteforældre, mødte også frem med julens forventninger i øjnene. Særligt bedsteforældrene har et særligt udtryk, når de ser børnebørnene komme ind med levende lys i hænderne.
Og så har juletræsfesten i Kattrup noget ganske særligt. De har Holmespillemændene. Et dejligt spillende orkester på en halv snes medlemmer under ledelse af musikdirektør Ellen Rasmussen, der har bopæl i Kattrup, og som har bragt juletræstraditionen tilbage til byen, da hun flyttede til byen for nogle år siden.
Efter festlig indmarch sang man de kendte julesalmer mens man gik omkring træet, og så kom julemanden. Til glæde for de fleste, men er man så lille, at man ikke rigtig tror på julemanden, så kan mødet være skræmmende.
Forsamlingshuset er beregnet til 100 mennesker, og de 100, der var til juletræ søndag eftermiddag havde alle en uforglemmelig dag.

[bogo-13122004-126] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet