KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Feriemesse for alle i Herning


Foråret har været langt væk i 2005. Sne og frost helt frem til midt i marts måned, og det har ændret lidt på folks planer for ferien. Det er nu engang sådan, at familiernes feriedrømme trives bedst, når solen skinner og himlen er blå.
Omvendt kan sne og kulde vel få de samme familier til at ønske sig til fjerne, eksotiske og varme himmelstrøg, men så bliver sommerferieplanerne nogle helt andre. 
Den traditionelle ferieudstilling "Ferie for alle" i Herning blev afviklet nogle dage i februar, hvor temperaturen var lav, blæsten skarp og enkelte snebyger drillede lidt. Messen var en publikumssucces med mere end 50.000 gæster, og der var rigeligt at se på. Og ingen drømte vel om, at vinteren først lige var begyndt. Nu, næsten en måned efter messedagene i Herning, må foråret være lige om hjørnet, og alle de brochurer, publikum slæbte med hjem, kan nu komme frem fra poserne, for nu skal der planlægges. 
Billederne giver bare et lille indtryk af, hvad der blev tilbudt på messen. Foruden campingvogne og telte var der udstillinger og tilbud fra mange lande og indenlandske lokaliteter, og rejsearrangører stod i kø med gode tilbud.
Et af billederne viser et tilbud fra Randers Regnskov, hvor en ung dame tilbød levende larver som en spiselig delikatesse. Det var kun få, der smagte på disse orme. Men der var andre stande med smagsprøver. Øl fra Nyhavn og fisk fra Skagen.Fra Sverige kom Pippi Langstrømpe, der underholdt børn og deres forældre gennem alle messedagene.
Der var meget at se og opleve, og der blev ganske givet sået mange frø, der i den kommende feriesæson vil blive omsat til rigtige ferieplaner.

 

[bogo-04032005-127] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet