KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Lokale virksomheder med form, design og boliginteriør


På adressen Vedsletvej 9, 8732 Hovedgård, finder man firmaet My House. Virksomheden ejes af Tina Steneman, og hun har igennem de sidste 3 - 4 år skabt et handelsfirma, der køber og importerer stilfulde varer til anvendelse i forskellige boliginteriører. Produkterne sælges til forretninger m.v., hvor man beskæftiger sig med design og boligindretning, og My House har fået et godt og stabilt navn i den branche.
I Hovedgård har keramiker Annelise Rasmussen lavet sine krukker, kander, skåle og finurlige figurer i mange år, og hun har skabt sig en solid og stigende kundekreds, hvor man se hendes varer mange steder i Danmark og flere steder i udlandet.
Men for begge virksomheder gælder, at man gerne ser kontakten med gamle kunder udbygget og at man også gerne vil hilse på nye kunder. Derfor deltog begge virksomheder i weekenden i Formland udstillingen i Herning messecenter. Formland er en lukket messe for branchen, og både nationale og internationale indkøbere finder vej til Herning. Annelise Rasmussen deltog i udstillingen for niende gang for, som hun siger: Det er her jeg har fundet alle mine kunder.
My House deltog for 3.gang, men begge firmaer præsenterede deres varer på flotteste vis på årets messe, og mange udstillingsgæster spurgte til de udstillede produkter.

[bogo-08022006-135] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet