KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Hovedgårds Elvis har en søster


Hovedgårds Elvis, altså David Rob, der ligesom hans ledsageband, The Teddybears, er rundet af det aktive musikliv i Hovedgård, har for længst passeret de 25 år som en vellignende og velsyngende Elvis-figur. De senere år er Elvis hvert år taget hjem til England, hvor han har besøgt sin mor og den øvrige familie, der åbenbart også omfattede en søster. Hjemme i England vidste man godt, at David optrådte med et orkester, og at han sang Elvis-sange for de, der gerne ville høre den slags musik. Men det var nok ikke noget særligt, herregud, Hovedgård og Horsens er jo bare små byer i forhold til London og andre hovedstæder.
Og det var jo før, Horsens havde fået besøg af Madonna og Rolling Stones.
Nu skete der bare det, at Davids søster, Barbara, overtalte sin kæreste til, at man skulle besøge David i Danmark, og de dukkede op i sidste uge. David måtte meddele Barbara og kæresten, at han skulle optræde i Århus under festugen i lørdags, men de kunne da tage med og således opleve hans og teddybjørnenes optræden.

Lidt overbærende tog man med til værtshuset Hos Anders, hvor der i baggården var rejst et telt, hvor man sad som sild i en tønde, og hvor der udenfor stod flere hundrede mennesker, der nynnede og sang og hyggede sig.
David var stjernen denne eftermiddag ved telefontorvet i Århus. Som han sammen med The Teddybears har været det i mange år, og mange af tilhørerne kommer hvert år, for at synge med på de gamle sange. Og for at få et tørklæde af vores egen Elvis. Og Barbara fik nærmest et chok, da hun så, hvordan hendes storebror i den grad havde tag i sit publikum igennem de fire timer, han og bandet stod for underholdningen.
Og Barbara og kæresten veg ikke fra deres pladser. Nu er der nemlig noget at fortælle mor derhjemme. Noget om superstjernen David, undskyld Elvis, derovre i lille Danmark.

[bogo-13092006-140] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet