KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Lokal deltagelse i Ølfestival'en i Forum Horsens


Forum Horsens har samlet Rolling Stones og Madonna. Om nogle måneder kommer Dolly Parton, men der sker meget andet. I sidste weekend var der ølfestival, hvor 43 udstillere præsenterede enten de øl, de selv fremstillede, eller de øl, de importerede fra det store udland. I alt var der mulighed for at smage 700 forskellige øl, så de besøgende måtte vælge, hvad der var mest spændende eller nyt og interessant. 
Det var foreningen Danske Ølentusiaster, der med over 10.000 medlemmer stod som arrangør af denne festival, der for første gang fandt sted i Horsens. Foreningen har mange medlemmer i lokalområdet, og der var arrangeret fællestransport for at undgå problemer med hjemtransporten. 
Og de lokale deltagere fik alle udleveret et specielt ølglas ved indgangen samt et antal poletter. Poletterne gav adgang til et glas øl i det udleverede glas, og så var det bare med at komme i gang.
Der var en god stemning og alle nåede at smage gamle kendinge og nye smagsvarianter. Omkring 4.600 personer gæstede festivalen i løbet af de 3 dage festivalen varede.

Danske Ølentusiaster: www.ale.dk

[bogo-01112006-141] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet