KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Festlig underholdning på Danmarks Smukkeste


I det område af festivalpladsen, der er mellem Skanderborghus og Skanderborg, ligger teltet Blusen. Her er der i festivalperioden gratis adgang, som der er til bl.a. Cirkus Krone og til anden børneunderholdning, men altså også til det store telt, hvor man bl.a. kunne opleve dejlige Stig Møller torsdag aften. Han er om nogen et billede på Danmarks Smukkeste, hvor han i mange, mange år har budt folk velkommen ved hovedindgangen, men i øvrigt har været på programmet på forskellige scener. I år mødte vi ham sammen med Peter Ingemann, og de forstod at give publikum en musikalsk oplevelse, hvor det hele smeltede sammen til en stjernestund. Publikum sang med, de vuggede eller dansede, og begejstringen var himmelhøj. Man havde svært ved at slippe Stig Møller og hans musikalske univers, og alle de kendte tekster. Og nogle må have forudset, hvad Stig ville underholde med, for der var pludselig bannere med den aktuelle tekst.
Der blev danset og et par piger fandt et par mikrofoner, som de sang i. Mikrofonerne var ikke sat til, men de må have følt det, som når andre spillede på luftguitar.
Det er festlige dage i Skanderborg i de dage, festivalen varer. Området i Dyrehaven er ikke kun musik. Et væld af udskænkningssteder sørger for væskebalancen, og ønsker man at blive rigtigt afkølet, kan man hoppe i søbadet.
Billederne er en spredt kavalkade af indtryk, der kun kan berøre en meget lille del af, hvad der sker og hvad man kan opleve på Danmarks Smukkeste Festival.

[bogo-12082007-150] [ tilbage ]


dot-domain.dk - internetleverandør til KatNet