KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Det begyndte i Åes

am-transport startede i 1947 med en enkelt gammel lastbil og med Arne Møller som ejer, chauffør og eneste beskæftigede. Bortset fra Ellen, hustruen, der igennem alle årene i Åes var baggrundspersonen med de tusind gøremål.

53 år efter er am-transport en stor og moderne virksomhed med en stor vognpark og mange ansatte. Arne Møllers sønner, Ove og Hans, er moderne forretningsmænd, der sammen har udviklet firmaet fra kørsel med forefaldne ladninger til en specialiceret virksomhed med transport af køle- og frostvarer. Hertil er knyttet opbevaringskapacitet i egne lokaler af køle- og frostvarer.

I 1989 var forholdene i Åes blevet for trange og man erhvervede jord på Endelavevej i Horsens til flytning af virksomheden. Det var en stor forbedring, men allerede 10 år efter var det nødvendigt at finde nye lokaliteter.

I lørdags kunne am-transport ved en reception fejre flytningen til de nye lokaliteter på Lundvej i Horsens direkte ved motorvejen, og det var et par glade og lettede direktører, Hans og Ove Møller, der modtog de mange lykønskende gæster. Iøvrigt sammen med deres mor, Ellen Møller, der stadig har sin gang i firmaet. [ Se stort foto ]

[bogo-26102000] [ tilbage ]


fuZion - internetleverandør til KatNet