KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Verdensmesteren


Skytten, Charlotte Jakobsen fra Østbirk, har efterhånden opnået et utal af resultater og har sat et hav af rekorder, både på nationalt og internationalt plan. Og i sidste uge kunne hun føje hele 3 verdensmesterskaber til den lange liste af resultater på skydebanerne.
Det flotte resultat blev opnået i Lahti i Finland, hvor Charlotte vandt halvmatch individuelt, sportsriffel på 300 meter, i øvrigt i ny verdensrekord på 588 point. Med bl.a. dette fine resultat var hun medvirkende til, at det danske hold vandt holdmesterskabet.
Endvidere vandt hun guld i 60 skud liggende på 300 meter samt sølv for hold på 50 meter liggende.
Nu er det ikke hver dag, at kommunen kan fremvise en verdensmester, så Gedved kommune benyttede lejligheden til at markere begivenheden i mandags ved en lille højtidelighed på rådhuset.
Her måtte Charlotte fremvise medaljehøsten på de 3 guld- og den ene sølvmedalje. Kommunens repræsentanter, Mette Olesen og Torben Dam, priste Charlottes indsats og kunne overrække erindringsgave og blomster. Borgmesteren var ikke hjemme, men der blev etableret telefonforbindelse, så også han fik mulighed for at gratulere med det fine resultat.

[bogo-18072002-86] [ tilbage ]


fuZion - internetleverandør til KatNet