KatNet tekstarkiv

[ tilbage ]

Danmarks smukkeste festival


Så er Danmarks smukkeste startet i dyrehaven i Skanderborg. Officielt startede den torsdag eftermiddag, men flere dage før satte festivalen sit præg på byen Skanderborg.
En af de nye ting på festivalpladsen er S-toget fra København.

S-toget blev anskaffet for at københavnerne ikke skulle få hjemvé, og for at også befolkningen fra andre dele af Danmark kunne få glæde af nyerhvervelsen, er der bygget bar ind i begge ender af togvognen.
Festivalen i Skanderborg har altid været kendt for, at der bliver ryddet op, inden affaldsbunkerne bliver for store. Så derfor startede man allerede torsdag sidst på eftermiddagen med at fjerne brugte plastkrus. Og der var allerede da mange at fjerne.
Men ellers var der gang i musikken på alle scener, og der var mange mennesker fra starten. I Annis café spillede Flower Pot Party gamle 60-er og 70-er numre, og man kunne bl.a. møde Peter Ingemann på bas. Der var gang i den. På højeste lydstyrke.
Hvilket foranledigede en person til at gå rundt og sælge ørepropper. Det kunne være tiltrængt, hvis man var for tæt på højttalerne.

[bogo-09082002-90] [ tilbage ]


fuZion - internetleverandør til KatNet